Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Personel Portal
Türkçe
English
MENÜ
Kurumsal
Müdürden
Genel Bilgi
Yüksekokulu Tanıtımı
Geçmişteki Müdürlerimiz
İdari Birimler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Kalite Kurulu
Danışma Kurulu
Komisyonlar
Organizasyon Şeması
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Formları
Bölümler
Sosyal Araştırmalar Dergisi
Hakkımızda
Genel Bilgiler
Vizyon-Misyon
Bölümler
Laboratuvarlar
Bölüm Koordinatörlükleri
Erasmus+
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Uluslararsı İlişkiler
Bologna
Öğrenci Bilgi Paketi
Yönetmelik-Yönergeler
Ösym Sayısal Bilgiler
Siuzem
Sbmyo Taban Puanlar
Dilekçe Ve Formlar
Kalite Yönetimi
Brifing Dosyası
Analizler
Kalite Politikası
İç Kontrol Eylem Planı
Kalite Yönetim Sistemi
Stratejik Plan
Kurum İçi Değerlendirme Raporları
Görev Tanımı
Organizasyon Şeması
Faaliyet Raporları
Süreç Yönetimi Ve İş Akışı
Komisyonlar
Hizmet Standartları
Foto Galeri
İletişim
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Ders İçerikleri
Dilekçe Ve Formlar
Öğrenci Otomasyonu
SİUZEM
Mezun Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
BOLOGNA-TYYÇ
Yemek Listesi
Etkinlikler
Öğrencilerimizden Köy Okuluna Sürpriz Ziyaret
Aşçılık Topluluğu tarafından "Pizza ve Makarna Atölyesi" adlı Workshop gerçekleştirildi
Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi
Kurum Gezileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Sergisi Yoğun İlgiyle Karşılandı.
Brifing Dosyası
2015 Yılı Brifing Dosyası
2016 Yılı Brifing Dosyası
2017 Yılı Brifing Dosyası
2018 Yılı Brifing Dosyası
2019 Yılı Brifing Dosyası
2020 Yılı Brifing Dosyası
2024 Yılı Brifing Dosyası
Dr. Öğr. Üyesi HÜSEYİN YILMAZ
Güncelleme : 10.06.2024 15:17:18