Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Personel Portal
Türkçe
English
MENÜ
Kurumsal
Müdürden
Genel Bilgi
Yüksekokulu Tanıtımı
Geçmişteki Müdürlerimiz
İdari Birimler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Kalite Kurulu
Danışma Kurulu
Organizasyon Şeması
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Formları
Bölümler
Sosyal Araştırmalar Dergisi
Hakkımızda
Genel Bilgiler
Vizyon-Misyon
Bölümler
Bölüm Koordinatörlükleri
Erasmus+
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Uluslararsı İlişkiler
Bologna
Komisyonlar- Kurullar- Koordinatörlükler
Öğrenci Bilgi Paketi
Yönetmelik-Yönergeler
Ösym Sayısal Bilgiler
Siuzem
Sbmyo Taban Puanlar
Dilekçe Ve Formlar
Osd Ders Havuzu
Kalite Yönetimi
Analizler
Birim Kalite Komisyonu
Brifing Dosyası
Kalite Politikası
İç Kontrol Eylem Planı
Kalite Yönetim Sistemi
Birim İçi Değerlendirme Raporları
Faaliyet Raporları
Görev Tanımları
Organizasyon Şeması
Süreç Yönetimi Ve İş Akışı
Hizmet Standartları
Hizmet Standartlarımız
Memnuniyet Anketi Sonuçlarımız
Laboratuvarlar
İletişim
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Ders İçerikleri
Dilekçe Ve Formlar
Dilek Öneri Ve Şikayet
Sosyal Medyada Biz
Öğrenci Otomasyonu
SİUZEM
Mezun Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
BOLOGNA-TYYÇ
Yemek Listesi
Etkinlikler
Öğrencilerimizden Köy Okuluna Sürpriz Ziyaret
Aşçılık Topluluğu tarafından "Pizza ve Makarna Atölyesi" adlı Workshop gerçekleştirildi
Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi
Kurum Gezileri
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Sergisi Yoğun İlgiyle Karşılandı.
Fotoğraf Galerisi
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Aşçılık
Engelsiz Sınıf
El Sanatları Uygulama Sınıfı
Aşçılık Mutfağı