Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Personel Portal
Türkçe
English
MENÜ
Kurumsal
Müdürden
Genel Bilgi
Yüksekokulu Tanıtımı
Geçmişteki Müdürlerimiz
İdari Birimler
Yönetim
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Kalite Kurulu
Danışma Kurulu
Komisyonlar
Organizasyon Şeması
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Personel Formları
Bölümler
Sosyal Araştırmalar Dergisi
Hakkımızda
Genel Bilgiler
Vizyon-Misyon
Bölümler
Laboratuvarlar
Bölüm Koordinatörlükleri
Erasmus+
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Uluslararsı İlişkiler
Bologna
Öğrenci Bilgi Paketi
Yönetmelik-Yönergeler
Ders Programı
Ösym Sayısal Bilgiler
Siuzem
Sbmyo Taban Puanlar
Dilekçe Ve Formlar
Kalite Yönetimi
Brifing Dosyası
Analizler
İç Kontrol Eylem Planı
Kalite Politikası
Kalite Yönetim Sistemi
Stratejik Plan
İç Kontrol Değerlendirme Raporları
Görev Tanımı
Faaliyet Raporları
Organizasyon Şeması
Süreç Yönetimi Ve İş Akışı
Komisyonlar
Foto Galeri
İletişim
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Ders İçerikleri
Öğrenci Otomasyonu
SİUZEM
Mezun Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
BOLOGNA-TYYÇ
Yemek Listesi
Etkinlikler
Öğrencilerimizden Köy Okuluna Sürpriz Ziyaret
Aşçılık Topluluğu tarafından "Pizza ve Makarna Atölyesi" adlı Workshop gerçekleştirildi
Aşçılık Topluluğu tarafından Executive Chef Mehmet Akif BÜYÜKün katılımıyla "Pizza ve Makarna Atölyesi" adlı workshop gerçekleştirilecektir.
Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi
Kurum Gezileri
Doğu Karadeniz Gezisi
Öğrencilerimiz Yarı Finalde
İlham Veren Hikayeler Konferansı
Tabak Sunum Sanatı Workshop
Sektör - Öğrenci Buluşmaları Etkinliğimiz Gerçekleştirilmiştir
21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü
18 Mart Çanakkale Zaferi Kişisel Ebru Sergisi
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Sergisi Yoğun İlgiyle Karşılandı.
Sosyal Bilimler MYO Öğrencilerinin Dikkatine...
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Eğitim Öğretimi Faaliyetleri
Merkez Kampüste
Yürütülmektedir.
MEHMET MÜNİR DEMİREL (0484) 212-1111 / 3758
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
3.10.2023