Öğrencilerimiz Yarı Finalde

Bahar Şenlikleri kapsamında çeyrek final maçını, Veteriner Fakültesi ile oynayan öğrencilerimiz 2-1'lik skorla galip geldi.
İlk seti baştan sona çekişmeli giden mücadeleden, öğrencilerimiz 25-20 mağlup ayrılarak setlerde 1-0 geriye düşmüştür.
İkinci set iyi başlayan öğrencilerimiz farkı 5 sayıya kadar çıkarsa da rakip takım 16-16 beraberliği yakalamıştır. Bu andan itibaren üstünlüğü ele geçiren oyuncularımız ikinci setten 25-18 galip ayrılarak setlerde 1-1'lik eşitliği sağlamıştır.
Klasik voleybol maçlarından farklı olarak 3.set "tie-break"seti olarak oynanmıştır. Tie-break setine çok iyi başlayan sporcularımız 5-0'lık seri yakalamıştır. Setin devamında üstünlüğü elinde tutan oyuncularımız setten 15-8, maçtan 2-1 galip ayrılarak yarı finale adlarını yazdırmıştır.

Yüksekokulumuz voleybol takımı antrenörü Kemal Şahin TUNÇEL ve öğrencilerimizi tebrik eder yarı finalde başarılar dileriz.
23.5.2022