Bağımlılığa Karşı Farkındalık Kazan

Uyuşturucu Madde Bağımlığının önlenmesine yönelik Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumzda öğrenim gören öğrencilere yönelik BAĞIMLILIĞA KARŞI FARKINDALIK KAZAN mottosu ile Narkotik Şube Müdürlüğünde görevlilerinin de katılımı ile üniversitemiz yerleşkesinde bulunan Konferans Salonunda  NARKOREHBER GENÇLİKMODÜLÜ bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Yüksekokulumuz öğrencilerinin ve personelinin  katılımı ile yapılan faaliyette gençliğinin uyuşturucuya karşı farkındalıklarının arttırılması ile mücadelede önemli kazanımlar elde edileceği değerlendirildiğinden, konu hakkında broşür dağıtımı yapılarak, UYUMA uygulaması hakkında bilgi verilmiştir.

Hedefimiz gençlerimiz ile birlikte “UYUŞTURUCUYA HAYIR” diyebilen bir toplum inşa edebilmektir.

3.1.2023